sâmbătă, 14 iunie 2008

Borduri

Am inceput sa ma intalnesc c-o domnisoara care binevoieste a fi studenta la farmacie. In Bucuresti.

Protocolul relatiei noastre implica faptul ca, ocazional sau chiar mai des, ma duc s-o culeg de la facultate.


Facultatea in cauza se afla tocmai visavis de ambasada SUA. Ca atare, strada e blocata. Total si absolut. Mai sunt si niste sensuri unice foarte interesante pe acolo, implicatia fiind ca daca vii din partea gresita (de fapt cam 3/4 din roza vanturilor) ultimii 250m de drum (in linie dreapta) inseamna cativa km la volan, in mod obisnuit intr-o aglomeratie teribila.


Sincer, blocajul strazii e un lucru foarte interesant si tare-as vrea sa aflu cine naiba a aprobat treaba asta si ce naiba cauta oameni inarmati cu pistoale mitraliera langa unitatea de invatamant. Sau de ce nu mai exista partea publica a facultatii – adica trottoire-ul. Cine stie, daca raman in relatii cu donsoara, poate facem un post separat din asta.


Revenind. Unul din drumurile pe care-s nevoit sa o apuc trece pe la piata Lahovari. Si uneori parchez pe-acolo, din simplul fapt ca mai aproape nu gasesc loc, iar donsoara nu iese la ora fixa.


Bordurile de pe langa piata Lahovari au fost inlocuite acum 2-3 ani. Stiu precis, c-am injurat atunci ca adio locuri de parcare prin zona. S-a scos granitul istoric si s-a pus bordura moderna din beton. Bordura in cauza e deja stricata. Rau. Mult mai rau decat granitul care avea cativa zeci de ani, dupa spusele unui portar din zona.


Ma scuzati si pe mine... de ce primarul a dat bani unei societati ca sa scoata bordurile, sa le valorifice si sa puna-n loc, pardon, rahat? Vorbim de banii mei – si de ai vostri, desigur.

Vreau sa stiu si eu cine-i vinovatul si cata puscarie face.


Ma scuzati, imi spuneti si mie?

Niciun comentariu: